2014. október 7., kedd

Oszlácsné Liker Beatrix - óvodapedagógus, okleveles stresszoldó

1. Milyen foglalkozás(oka)t fogsz tartani a Kézügyesek Galérián?
Előadás sorozatot tartok a stresszoldással kapcsolatosan. Beszélek majd a stresszről, amely mindennapos vendég életünkben, a kineziológiáról, a diszlexiáról, tanulási képességek fejlesztéséről, a Bach-virág esszenciákról, Maui drágakő esszenciákról, auráról, csakrákról stb. A foglalkozásnak lesz egy gyakorlati része is. Olyan egyszerű stresszoldó technikákat szeretnék megmutatni, megtanítani az előadáson részt vevőknek, amelyeket otthon, a mindennapokban is tudnak alkalmazni önmagukon és környezetükön.

2. Mi a civil foglalkozásod?
Óvodapedagógus vagyok, és okleveles stresszoldó (One Brain Kineziológia).

3. Hogy találtál rá a kineziológiára?
Több, mint 10 évvel ezelőtt találkoztam a kineziológiával egy komoly magánéleti probléma kapcsán, amit nem tudtam megoldani külső segítség nélkül. Akkor ígéretet tettem magamnak, hogy egyszer megtanulom ezt a módszert!

4. Mi a célod, mit szeretnél elérni a foglalkozásaidon?
Szeretném elérni, hogy az emberek nyitottabbá váljanak a kineziológia irányába. Lássák meg, hogy ez egy csodálatosan működő módszer! Egyszerű stresszoldó technikákat szeretnék megtanítani a résztvevőknek, amelyeket otthon, a hétköznapokban is tudnak alkalmazni, ezáltal egy kiegyensúlyozottabb életet létrehozni családjuk számára.

5. Kiknek ajánlod a foglalkozásaidat?
Mindenkinek ajánlom, aki ment már keresztül stresszes helyzeten, és úgy érzi, szeretné könnyebben kezelni, vagy mások számára megkönnyíteni ezeket a helyzeteket (pl.: párunk feszült munkahelyi helyzete, gyermekünk számára nehéz iskolai évek stb.).

7. Mi volt az eddigi legnagyobb sikered ezen a területen?
A kislányom, Panna oldása volt a legnagyobb sikerem. Ez nagyon megkönnyítette a lelkemet, és a mindennapjainkat is. Neki köszönhetem, hogy elkezdtem ez irányba tanulni, és beváltottam a magamnak tett ígéretet!

8. Mi volt az eddigi legnagyobb élményű felkérés?
Ez az előadássorozat elég izgalmas számomra!

9. Milyen fórumokon képzed tovább magad?
Elsősorban szervezett továbbképzéseken, de sok érdekes folyóiratot is olvasok.

10. Hobbi vagy vállalkozás?
Egyelőre a gyermekeim kitöltik a szabadidőmet, de mondhatom, hogy a munkám a hobbim!

11. Mik a terveid a jövőre nézve?
Egy saját, meghitt kis rendelő, amelyben fogadhatom a gyógyulni vágyókat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése