1. Pár mondatban írd le, hogy mivel foglalkozol!

Describe
what you are doing!

2. Miért pont ezt az "anyagot" választottad?
Próbálom
alapvetően családomat, barátaimat megismertetni a cukrászat másik oldalával, ahol
gyümölcsös krémekbe nem aromát, pasztákat használok, hanem friss gyümölcsöt
(idénynek megfelelően) vagy esetleg fagyasztottat. Egy alap főzött vaníliás
krém is tud egyszerű de nagyszerű lenni, minden csak az alapanyagokon múlik;
tanyasi tojás, vanília rúd, házi tej. Magyarországon nincs még olyan mértékben
elterjedve a minőségi élménynyújtás. Szeretném a jövőben, ha az embereknek
olyat tudnék nyújtani, mellyel újból felfedezik a valódi ízeket és illatokat.
Why did
you choose this "material" in particular?
My basic idea is to make my family
and friend more familiar with the other side of confectionery, where there are
no artificial flavours, but only fresh (or frozen) seasonal fruits. A
basic cooked vanilla cream can be great, it all comes down to ingredients, if
they are of good quality, the end result will be of good quality, too. Quality
experience providing is not yet widespread in Hungary. My aim is to be able to
provide people who order from me the experience of reinventing real taste.
3. Mikor fedezted fel magadban a fogékonyságot,
tehetséget?
When did
you realise you have talent?
I started baking cakes as a
hobby when I was 13, to the great delight of my extended family.
4. Hobbi vagy vállalkozás?
Szeretnék
túllépni a hobbi szinten, keresem az anyagi forrásokat, hogy megvalósítsam az
álmomat, egy saját SütiCake kávézó létrehozásával.
Hobby or
main source of income?
I would like to go beyond the
hobby level and I am currently tríing to find the finances to realise my dreams and
establish a SütiCake café of my own.
5. Hol lehet vásárolni Tőled, személyesen találkozni?
A facebook
oldalamon keresztül.
Where
can people order from you or even meet you in person?
Via my facebook page.
6. Honnan merítesz ötleteket, inspirációt?
Az internetről,
főként tumblr oldalakról, mint például pinterest, weheartit.
Where do
you get ideas, inspiration from?
From the Internet, especially
tumblr, pinterest and weheartit.

Persze, mindig
kapok visszajelzéseket, sms, e-mail formában, az „alkotásaimról”.
Do you
get feedback from your customers?
Sure, I always get feedback,
either via texts or via emails.
8. Mi a marketing stratégiád?

What is
your marketing strategy?
I don’t have a marketing
strategy yet, I have not yet taken the professional road. My name usually
spreads by word of mouth, but I am also quite active on social media.
9. Hogy néz ki egy „munka”napod?
Kora reggel a
piacon és áruházban szerzem be a hozzávalókat. Ezután megsütöm a tésztát.
Közben elkészítem a krémeket. Délután elmegyek dolgozni. Este betöltöm a
tortát, majd másnap befejezem torta burkolását és díszítését.
What
does your working day look like?
I get up early and get the
things I need on the market and in the store. I go to work in the afternoon. I bake the
cake in the evening and finish it (do the decoration) the day after.
10. Hogy néz ki egy munkafolyamat?
Alapvetően
mindig egy kép adja a kiinduló ötletet, melyek átformálok a saját ízlésem
szerint. Vázlatokat készítek, az adott témában tájékozódok az internetről. Ezután beszerzem a hozzávalókat a kedvenc árusaimtól, majd elkészítem a tortát, és végül megörökítem a kész
„alkotást” fénykép formájában.
What
does a work process look like?
Usually a photo provides the
underlying theme, which I adjust to my taste. I draw different versions
and browse in the topic on the Internet. Then I get the ingredients from my favourite
sellers, make the cake and take a photo of it.
Saját kávézó, sütiző létrehozása, működtetése.
What are
your plans for the future?
Having and operating a café or a cake
shop of my own.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése